login

warehousing

Warehousing is cruciaal voor een gestroomlijnde supply chain. Onze opslagfaciliteiten bieden veilige, efficiënte ruimte voor uw goederen, geoptimaliseerd met de nieuwste technologie voor voorraadbeheer. Ervaar naadloze logistiek en verbeterde distributie met onze warehousing oplossingen.

Service in één opslag.

Wilt u niet in ruimte en magazijnpersoneel investeren?
Dan kunt u bij DB uw goederen tijdelijk op of overslaan. Wij beschikken over 17000 palletplaatsen, die wij flexibel kunnen verhuren. Voor grote of kleine partijen, per pallet of per m2, voor lange of kortere tijd, wij helpen u verder.

Waarom warehousing?
Door gebruik te maken van opslag bij DB  in Leeuwarden kunt u uw magazijn -en voorraadkosten aanzienlijk beperken. U hoeft immers niet zelf te investeren in dure distributiemagazijnen en u hebt geen magazijnpersoneel nodig. U kunt zich blijven richten op uw primair bedrijfsproces, wij regelen de rest: op -en overslag, distributie en voorraadbeheer.

Warehouse Management Systeem
Ook kunnen wij vanuit ons magazijn uw distributie-en voorraadbeheer verzorgen.
Met behulp van een slim online voorraadsysteem (Warehouse Management Systeem-WMS) kunt u zelf te allen tijde uw voorraden raadplegen en bijhouden. Ook hebt u de beschikking over een eigen ingang controle om aantal, soort en kwaliteit van uw opslag te verifiëren. 

Verhuur kantoren:

Wat is het handig huren als u bijvoorbeeld een webshop heeft. Producten klaarzetten in de expeditie ruimte en tegelijkertijd het kantoor erbij. Dat kan vanaf oktober 2024. Er zijn enkele kantoren te huur bij de opslag en de expeditiehal. Voor de verschillende mogelijkheden kunt u vanaf nu altijd contact opnemen voor vrijblijvende vragen.

Bekijk de video van het warehouse

Flexibel, gemakkelijk én voordelig

 • Bij DB Internationaal Transport & Warehousing zijn wij flexibel: u kunt de magazijnruimte huren die u voor korte of langere tijd nodig heeft.
  Onze warehousing in het kort:
 • Orderpicking
 • Laden en lossen van zeecontainers
 • Gereedmaken voor vervoer
 • Aanleveren benodigde vervoersdocumenten
 • Inpakken, ompakken,
 • Stickeren
 • Online voorraadsysteem
 • Bemonsteringen
 • Snelle pendeldiensten

Indien nodig, zijn wij met DB Warehousing uw logistieke partner in uw gehele bedrijfsproces: van grondstoffen tot halffabrikaat én eindproduct.
Uw voordeel? U kunt uw focus op uw core-business verhogen!

Geografisch gunstig
Door onze ligging aan de A31 en de Haak-om-Leeuwarden bieden wij u ook geografisch een gunstige uitvalsbasis. Informeert u eens naar de mogelijkheden, wij denken graag met u mee.

Chat openen
Scan de code
Hallo 👋 Waarmee kunnen we je helpen?