login

over

U kunt rechtstreeks contact met ons opnemen via de onderstaande e-mails adressen of uw vragen of opmerkingen via het volgende formulier indienen.

ons verhaal

ons verhaal

DB gevestigd in Menaldum, belichaamt met trots als resultaat van hard werken en betrouwbaarheid. Als speler in de logistieke sector, weerspiegelen zij deze waarden in hun toewijding aan betrouwbare service en innovatieve opslagoplossingen. 

Het bedrijf is sinds 1923 al gevestigd in Menaldum door familie De Boer. Klein begonnen als familiebedrijf en in de loop van de jaren steeds meer uitgebreid en ook overgenomen in 1996 door familie Oegema. Binnen de familie Oegema sinds 2017 van vader op zoon.

Begin jaren 70 de bouw van de loodsen, garage en een kantoor. Een opslagmogelijkheid van 3500 m2.

Gevolgd door een Texaco tankstation in het dorp. het tankstation is er nog steeds inmiddels met de naam AVIA.

In 2014 de keuze gemaakt om van De Boer Transport naar DB int. Transport omdat er vele bedrijven zijn die De boer Transport als naam hebben.

Door groei en centrale ligging in 2017 de stap genomen om een warehouse te bouwen in Leeuwarden met een capaciteit van 4500 pallets.

Doordat de groei maar doorgaat zijn er in 2022 plannen ontstaan om het bestaande warehouse in Leeuwarden uit te breiden met 6000 plaatsen, een expeditieruimte met laaddoks en enkele kantoren. De bouw is inmiddels druk bezig en in augustus 2024 is de bouw afgerond en kan het nieuwe warehouse in gebruik genomen worden!

Onze Missie

Samen bouwen aan een stralende toekomst

Onze missie is om innovatieve logistieke oplossingen te leveren die onze klanten verbinden met hun markten wereldwijd. Wij streven naar uitmuntendheid in service en efficiëntie, terwijl we de toekomst van transport en warehousing vormgeven met integriteit en verantwoordelijkheid.

kwaliteit

duurzaam

altijd op tijd

Wij zijn uw transportpartner

DB Menaldum / Leeuwarden

DB blinkt uit in efficiëntie en betrouwbaarheid, met een vloot van moderne voertuigen die zorgvuldig uw goederen vervoert. Innovatie en klanttevredenheid staan bij ons hoog in het vaandel.

onze voordelen

Chat openen
Scan de code
Hallo 👋 Waarmee kunnen we je helpen?