transport en distributie

DB Internationaal Transport & Warehousing verzorgt al jaren nationale en internationale transporten. Dagelijks vertrekken een 20-tal vrachtwagens met onze enthousiaste chauffeurs van en naar diverse bestemmingen

25 wagens tot beschikking

DB Internationaal Transport & Warehousing verzorgt al jaren nationale en internationale transporten. Dagelijks vertrekken een 25-tal vrachtwagens met onze enthousiaste chauffeurs van en naar diverse bestemmingen in Nederland en in Europa.

Transport van A naar B
Onze chauffeurs zorgen voor een vlotte afwikkeling van uw zending; zowel deelvrachten als complete ladingen worden binnen 24 uur op de plaats van bestemming afgeleverd. DB  is thuis in geheel Europa, maar onze focus ligt op Nederland, België, Noord-Frankrijk en Duitsland.

Food en non-food
Wij vervoeren goederen voor een groot aantal toonaangevende bedrijven in diverse sectoren, zowel food als non-food.

Event logistiek:

Voor al uw vervoer van en naar events (bijvoorbeeld concerten, festivals, tentoonstellingen, beurzen enzovoort, hebben wij passend materiaal. Ook in weekenden of als het spoed is staan wij voor u klaar.

Koeriersdiensten:

Kleine leveringen of spoed? Hiervoor hebben wij meerdere bussen in verschillende formaten en partners door heel Europa

Vergunningen
DB is in het bezit van de vereiste vergunningen voor het vervoeren van bedrijfsafvalstoffen in binnen-en buitenland alsmede voor het vervoer van zgn. dierlijke bijproducten.

Van alle markten thuis

Veelzijdig vervoer
Onze trailers  zijn geschikt voor zijlading, bovenlading en achterlading en kunnen daarmee worden ingezet voor veelzijdig vervoer:
Blokpallets 100×120
Europallets 80×120

Wij rijden met tautliners (zeilentrailers) en kastetrailers (dichte trailers zonder kleden) en walking floors (losgestort).

Uitbesteden eigen vervoer: voordelig
Wist u dat het uitbesteden van uw logistieke processen voordelig(er) kan zijn? U bespaart niet alleen op uw eigen wagenpark, u hoeft ook niet meer te investeren in magazijn en personeel. Wij ontzorgen u ook daarin, dat geeft u een hoop rust.
En u kunt weer verder met met uw core-business.
Informeer eens naar de mogelijkheden wat wij voor u kunnen betekenen.

Logistiek probleem?
Hebt u een vracht met afwijkende maten of vormen of anderszins een logistiek probleem? Leg het ons voor, er is meer mogelijk dan u denkt.

Afvaltransport
DB is gespecialiseerd in het transport van afval. Wij beschikken over de benodigde vergunningen voor (grote) afvaltransporten zoals bijvoorbeeld bulktransport naar recyclinginstallaties, bewerkers en eindverwerkers. Dagelijks vervoeren wij afval van en naar Frankrijk, België, Duitsland en Nederland. 
Wilt u uw afvaltransport door ons laten vervoeren?
Belt u ons gerust, wij zijn u graag van dienst.

Distributie

Morgen op bestemming, met minder transport. Vandaag bij u geladen en de volgende dag bij uw klant. Hoe we distributie-op-maat mogelijk maken? Door slim samen te werken. Een groot distributienetwerk zorgt er voor dat DB  distributievervoer-op-maat regelt. In samenwerking met onze partners vervoeren wij goederen in Nederland, België, Noord-Frankrijk, Duitsland; van pallet tot pakket, wij staan voor u paraat.

Onze distributie omvat:

  • 24-uurs distributie door heel Nederland, België, Noord-Frankrijk en Duitsland
  • Distributie van stukgoederen
  • Verzorging van alle benodigde documenten
  • Spoedleveringen
  • Track en trace

Expeditie
Via onze partners in Engeland, Frankrijk en Scandinavië treden wij op als logistiek tussenpersoon. Door ons netwerk zijn wij in staat scherp geprijsde en efficiënte vervoerstrajecten te regelen. Met heldere afspraken organiseren wij het vervoer van deur tot deur.

Express diensten
Soms heeft uw zending de nodige haast. Met vrachtwagen of bestelbusje? Wij bezorgen spoedleveringen door heel Europa. Wij zijn flexibel, altijd bereikbaar en kunnen á la minute bijsturen waar en wanneer dit nodig is.

Chat openen
Scan de code
Hallo 👋 Waarmee kunnen we je helpen?