We zijn verheugd te kunnen aankondigen dat de eerste paal is geslagen voor de uitbreiding van ons bestaande magazijn, een mijlpaal die we met trots en enthousiasme vieren! 🎉 Deze significante ontwikkeling omvat de toevoeging van 6000 extra palletplaatsen aan onze faciliteit, wat onze opslagcapaciteit aanzienlijk zal vergroten en ons in staat stelt om aan de groeiende vraag van onze klanten te voldoen.

Naast deze uitbreiding wordt er ook gewerkt aan de realisatie van een grote expeditieruimte, voorzien van twee moderne laaddocks, die de efficiëntie van het laden en lossen van goederen zal verbeteren. Boven deze praktische ruimtes wordt er duurzaam gebouwd aan nieuwe kantoorruimtes. Deze kantoren zullen niet alleen dienen als een prettige werkomgeving voor ons groeiende team maar zullen ook de duurzaamheidsdoelstellingen van ons bedrijf weerspiegelen, waarbij we streven naar een groenere toekomst en het verminderen van onze ecologische voetafdruk.

Deze uitbreiding is een bewijs van onze toewijding aan voortdurende verbetering en groei. We kijken uit naar de nieuwe mogelijkheden die deze ontwikkeling met zich mee zal brengen en hoe het ons zal helpen in het leveren van nog betere service aan onze klanten.

deel dit bericht:
Word lid van onze mailinglijst en mis nooit meer een update!
recente berichten

Sponsoring Kleding

28-6-2024 Vandaag was de presentatie van de nieuwe wedstrijdkleding van kaatsvereniging VVV Menaem is samenwerking

Uitbreiding op komst

Uitbreiding op komst bij DB Internationaal Transport en & Warehousing! Het warehouse in Leeuwarden wordt

Heb je een webshop?

Ben je eigenaar van een webshop of leid je een grootschalig productiebedrijf en heb je

Chat openen
Scan de code
Hallo 👋 Waarmee kunnen we je helpen?